Even voorstellen...

Ervaren Nederlandse psycholoog


Psycholoog Marys Bakker
Psycholoog Marys Bakker

Mijn naam is Marys Bakker (1984) en ik ben sinds 2008 werkzaam als psycholoog. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam waar ik in 2008 ben afgestudeerd met twee Master Degrees in de richtingen klinisch psychologie en psychologisch onderzoek. 

 

In 2012 ben ik naar Frankrijk verhuisd en heb toen m'n eerste eigen praktijk opgericht in Bonnieux, in de Provence. Hier is m'n online praktijk uit voortgekomen; om effectieve psychologische hulp aan te bieden aan diegene die niet (meer) in de buurt van de praktijk wonen. 

In 2018 ben ik met mijn gezin naar Costa Rica verhuisd. Naast het runnen van een praktijk voor psychotherapie voor face-to-face behandelingen zet ik met veel plezier het online werken met en begeleiden van mensen in het buitenland voort. Tegenwoordig werk ik met mensen overal ter wereld via de PURA VIDA Psychologie Praktijk.

 

Ik heb ruime ervaring met het behandelen van diverse psychische problemen en het geven van online therapie. Daarnaast weet ik hoe leuk én moeilijk het kan zijn om naar het buitenland te verhuizen en je leven opnieuw in te moeten richten.   

 

Ik spreek Nederlands, Engels en Frans.